De Sleutelaar – introductie

Vanaf a.s. dinsdag gaat “De Sleutelaar” van start. Dit is een digitale variant van ons clubblad. Dat houdt in dat het Jaaroverzicht een minder lijvig exemplaar wordt. Er zal nog steeds een jaaroverzicht worden uitgedeeld, echter beperkt het zich tot de wedstrijdverslagen en uitslagen van het gespeelde seizoen.

De stukjes die verschijnen met partijen, puzzels en diagrammen, zullen -aanvankelijk bij wijze van proef- online verschijnen. Deze partijen zijn gemakkelijk na te spelen, en daardoor ook juist toegankelijker voor schakers die wat minder vlot zijn met het volgen van de notatie.

De artikelen zullen wat frequenter worden geplaats. Soms is het één enkele partij, dan weer een puzzel of een ander interessant stuk, dat uiteraard alles met schaken of onze vereniging te maken heeft.

Geef een reactie