Vrijblijvend schaken in café de Tapperij

Iedere dinsdagavond kunnen liefhebbers vrijblijvend komen schaken bij café de Tapperij te Arnhem. Sperwerstraat 65 te Arnhem. Check de agenda of er iemand aanwezig is van de vereniging, of bel even voor de zekerheid één van de contactpersonen.

Materiaal

Schaakvereniging “De Sleutelzet” stelt -wanneer één van de leden aanwezig is om de clubkast te openen- het materiaal ter beschikking. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van de speelzaal.
Nieuwe stukken en borden (i.v.m. morsen van bier of koffie) gelieve in de speelzaal te gebruiken. Een oude schaaakset kun je ook op de stamtafel neerzetten.

Eigen risico

Zo’n schaakavondje op eigen initiatief is geheel voor eigen risico. We stellen slechts het materiaal ter beschikking, opdat de schaakstukken in beweging blijven. Volg de aanwijzingen van de gastheer / gastvrouw op.

Geef een reactie